Campulungenii vor avea caldura in aceasta iarna


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Gabriel Serban, care este si presedintele organizatiei PNL din localitate, da asigurari ca cetatenii vor beneficia în sezonul rece de caldura si apa calda. „În ultima vreme am constatat ca furnizarea agentului termic în municipiul Câmpulung Moldovenesc este o problema prin care unele partide politice încearca sa câstige capital electoral” a precizat Gabriel Serban, care mentioneaza ca s-a gasit o solutie pentru iarna 2007- 2008.

Acesta a explicat specialistii au stabilit înlocuirea arzatoarelor care erau pentru gaze naturale cu arzatoare de tip gaz-CLU. „Noile arzatoare sunt deja contractate, urmeaza sa fie montate în cursul lunii septembrie si avem asigurat combustibilul pentru iarna urmatoare. Suntem pregatiti pentru orice varianta. În mod firesc am dori ca centrala de cogenerare sa functioneze pe gaz natural, dar în conditiile în care Consiliul Judetean nu va reusi sa-si deblocheze situatia în care a ajuns, noi avem solutii alternative” mentioneaza primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc.

Acesta si-a exprimat speranta ca problema încalzirii în municipiul nu va fi folosita în scopuri electorale de reprezentantii unor partide „care încearca sa depaseasca pragul electoral prin transmiterea unor informatii eronate prin presa”. „Daca politicienii PLD nu sunt informati de realitatile din municipiul nostru îi anunt ca la primarie ma gasesc zilnic si pot obtine aceste informatii si de asemenea îi sfatuiesc sa nu mai aduca probleme false în discutia publica” a mai adaugat primarul Serban.


Intră acum și în grupul de