BMW furat în urmă cu cinci ani, descoperit în Vama Siret


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră de la Siret au confiscat vineri seara un autoturism marca BMW ce figurează drept furat, de pe teritoriul României, încă din anul 2010.

masina bmw (2)

Potrivit ofiţerului pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, vineri, în jurul orei 20.30, la ieșirea din țară prin Vama Siret s-a prezentat un bărbat în vârstă de 39 de ani, cu dublă cetăţenie română şi ucraineană, ce se afla la volanul unui BMW înmatriculat în Bulgaria.

„La control, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări în bazele de date, ocazie cu care au constatat că autoturismul figura ca fiind furat din România, alerta fiind introdusă de autorităţile române în anul 2010”, a declarat comisarul-şef Ilie Poroch-Seriţan.

El a precizat că șoferul le-a declarat poliţiştilor de frontieră că a cumpărat autoturismul de la un cetăţean român, neştiind că maşina face obiectul unei infracţiuni.

masina bmw (1)

Mașina în valoare de peste 11.000 lei a fost indisponibilizată la sediul S.P.F. Rădăuţi până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire.

 

 


Intră acum și în grupul de