Spectacolul „Haimanaua”, în regia lui Dan Tudor, a fost amânat


Intră acum și în grupul de

Spectacolul „Haimanaua”, o adaptare după comedia lui Victor Eftimiu, „Omul care a văzut moartea”, ce se va juca pe scena Casei de Cultură Suceava, a fost amânat pentru data de 19 noiembrie, de la ora 19.00.

30 oct HAIMANAUA

Potrivit organizatorilor, biletele cumpărate pentru data de 30 octombrie rămân valabile și pentru această reprezentație.

„Haimanaua” îi are în distribuţie pe Dan Tudor, care este si regizorul piesei, Tudorel Filimon, Alina Chivulescu, Dragoş Ionescu, Adela Popescu şi Andrei Duban.

Povestea piesei „Omul care a văzut moartea”, pe care se bazează spectacolul „Haimanaua”, vorbeşte despre planurile electorale date peste cap într-un oraş de provincie.

„Extraordinar!!! Toată presa vuiește! Politica învinge dragostea! Planurile electorale sunt date peste cap! Un cetăţean a încercat să se sinucidă. În ultima clipă, este scos din apă. Salvatorul lui este declarat Omul Zilei. Oraşul îl vrea primar, familia este dezbinată.

Deznodământ tulburător! Cine este până la urmă vagabondul care a înscenat totul și cu ce scop?!”, se arată în prezentarea spectacolului.

Prețul unui bilet la „Haimanaua” este 50 de lei, iar pentru elevi, studenți și pensionari 40 de lei.


Intră acum și în grupul de