Acasă Actualitate Un tânăr de 25 de ani din Fundu Moldovei şi-a dat foc...

Un tânăr de 25 de ani din Fundu Moldovei şi-a dat foc în urma unei dezamăgiri în dragoste


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din comuna suceveană Fundu Moldovei, care şi-a dat foc duminică seara întrucât era dezamăgit în dragoste, şi a suferit arsuri de gradul II, III şi IV pe aproximativ 90 la sută din suprafaţa corpului, a fost transferat, luni, la o clinică de specialitate din Bucureşti.

Potrivit directorului medical al SJU Suceava, medicul Tiberius Brădăţan, pacientul, în vârstă de 25 de ani, din comuna suceveană Fundu Moldovei, care a încercat să se sinucidă dându-şi foc, a fost adus, în noaptea de duminică spre luni, la Unitatea de Primiri Urgenţe fiind diagnosticat cu arsuri de gradul II, III, IV pe 80-90 la sută din suprafaţa corpului, insuficienţă respiratorie acută, dar şi cu arsuri circumferenţiale regiunii gâtului şi toracelui, după ce a încercat să se sinucidă dându-şi foc.

“Arsurile sunt foarte grave, de gradul II, III şi IV, cu edem cervical. Nu s-a putut comunica cu pacientul din cauza arsurilor de căi aeriene superioare”, a spus Brădăţan.

pacient - elicopter smurd - bolnav (1)

El a precizat că pacientul a fost transportat pe cale aeriană la o clinică de specialitate din Bucureşti.

“Prognosticul este rezervat”, a mai spus directorul medical al SJU Suceava.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat, luni, că tânărul, în vârstă de 25 de ani, din satul Colacu, dezamăgit în dragoste, a ajuns acasă, unde locuieşte împreună cu sora şi tatăl său, a luat o brichetă din casă, anunţându-i că pleacă să se sinucidă.

Epureanu a spus că, ulterior, acesta a luat un pet în care se afla un litru de benzină, a mers aproximativ 500 de metri de locuinţă, într-o fâneaţă, s-a stropit cu combustibil, apoi şi-a dat foc.

Tânărul a fost găsit cu hainele complet arse şi cu arsuri pe corp, a mai spus Epureanu.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version