Până sâmbătă, Pfeiffer trebuie să termine de înlocuit conductele de apă și canalizare pe trei străzi din Suceava


Intră acum și în grupul de

Proiectul de modernizare a rețelelor de apă și canalizare din municipiul Suceava a ajuns pe ultima sută de metri, după ce luni de zile „a mâncat” nervii conducerii Primăriei, dar mai ales ai locuitorilor urbei.

comandament

Contractul cu Pfeiffer pentru realizarea proiectului de apă-canalizare din municipiul Suceava încheiat de ACET Suceava va înceta la data de 31 octombrie, însă, până atunci, constructorii mai au de lucrat pe trei străzi.

„Cu excepția străzilor Corneliu Coposu, Luceafărului, Cireșilor, unde se mai lucrează, schimbarea conductelor de apă și canalizare pe restul străzilor este realizată sută la sută”, a declarat primarul Sucevei, Ion Lungu, subliniind faptul că nu se impune prelungirea proiectului.

Deși edilul a anunțat săptămâna trecută că nu va mai ține comandamente tehnice, ultimul fiind stabilit pentru data de 27 octombrie, având în vedere faptul că mai sunt lucrări de executat, Lungu i-a chemat pe constructori și săptămâna viitoare să prezinte raportul.

„I-am chemat la comandament și săptămâna viitoare să ne asigurăm că aduc străzile la starea inițială”, a spus Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de