Remiza din Giulești, motiv de bucurie pentru Ion Lungu. Primarul i-a felicitat pe fotbaliştii suceveni


Intră acum și în grupul de

Rezultatul meciului dintre Rapid București și Rapid CFR Suceava disputat luni seara pe stadionul din Giulești, 1-1, l-a mulțumit pe primarul Ion Lungu, acesta declarându-se mândru de jocul fotbaliștilor suceveni.

Ion Lungu

„Vreau să transmit sincere felicitări jucătorilor de fotbal de la Rapid CFR Suceava, care au făcut un meci extraordinar. Am fost mândru aseară că sunt sucevean”, a transmis Lungu, mărturisind că a trăit meciul la o intensitate maximă.

Mai mult, edilul orașului a susținut că echipa Rapid CFR Suceava are șanse să promoveze în prima ligă, explicând că nu este vorba despre o afirmație electorală.

„Electoral, din fotbal nu se câștigă nimic. Trebuie luat în considerare faptul că de aproape 12 ani am susținut necontenit echipa de fotbal. Astăzi, așa cum stau lucrurile, pentru suceveni, pentru cei care iubesc fotbalul, pentru jucători, e bine să încercăm să facem această promovare, iar echipele cu care ne batem noi, Rapid București, Bacău, nici pe departe nu au o situație financiară mai bună ca a Sucevei”, a precizat primarul Ion Lungu.

El a mai adăugat faptul că până la sfârșitul acestui an, Primăria va finanța echipa locală de fotbal cu 400.000 de lei, iar din această sumă 50.000 lei au fost virați în cursul zilei de marți.

În ceea ce privește montarea unei nocturne pe stadionul Areni, primarul Sucevei a spus că investiția ar putea fi realizată în primăvara anului viitor.

„Au jucat extraordinar aseară acești băieți de la Rapid, ne-au făcut onoare și ne-au promovat cu cinste orașul”, a concluzionat Ion Lungu despre meciul din Giulești.

Precizăm că Rapid Bucureşti şi Rapid CFR Suceava au încheiat la egalitate, 1-1, sucevenii deschizând scorul în minutul 13.

Atunci, fundașul giuleștean Kusnir a deviat o minge în propria poartă. Scorul a fost egalat de formația bucureșteană abia în minutul 73, prin Mădălin Martin.

Ca urmare a acestui meci, în fruntea clasamentului din Liga 2, pe primul loc se află, la egalitate, cu 19 puncte, Rapid București, Rapid CFR Suceava și SC Bacău.


Intră acum și în grupul de