32 de percheziţii în judeţele Mureş, Suceava şi Harghita, la contrabandişti de ţigări şi alcool


Intră acum și în grupul de

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş efectuează, miercuri, 32 de percheziții domiciliare, pe raza a trei județe, la persoane bănuite de contrabandă cu țigarete şi alcool. La acțiune participă 70 de poliţişti ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, ai Serviciului de Investigaţii Criminale I.P.J.Mureş, ai Poliţiei Municipiului Tg. Mureş, precum şi ai Brigăzii de Combaterea a Criminalității Organizate Tg. Mureş.

„În această dimineaţă, poliţişti ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureş efectuează 32 de percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Mureş, Suceava şi Harghita, la persoane bănuite de infracţiuni prevăzute de Codul Fiscal, contrabandă cu ţigări şi alcool”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

perchezitii 1

Sursa citată precizează că persoanele vizate sunt bănuite că în cursul acestui an ar fi achiziţionat, comercializat şi distribuit, pe raza judeţului Mureş, însemnate cantităţi de alcool neaccizat şi ţigări de contrabandă, provenite din Republica Ucraina şi Moldova.

De asemenea, în cursul nopții, două persoane, din municipiul Tg. Mureș au fost surprinse, în flagrant delict, pe raza municipiului Topliţa, în timp ce transportau 80.000 de ţigarete, provenite din contrabandă.

Activitățile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției de Informații și Protecție Internă.

Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul jandarmilor, se mai menţionează în comunicatul IGPR.

 


Intră acum și în grupul de