Carnaval de Halloween pentru copii, la Shopping City Suceava

Shopping City Suceava invită toți copiii însoţiţi de părinţi şi bunici la Carnavalul de Halloween, ce va avea loc sâmbătă, 31 octombrie, începând cu ora 14:00, în incinta centrului comercial. Dovlecii decoraţi, costumele spectaculoase şi distracția vor fi ingredientele esențiale care timp de câteva ore vor aduce veselia pe chipurile copiilor.

afis Halloween

Potrivit reprezentanților Shopping City Suceava, cei mici vor avea parte de un spectacol distractiv cu multe jocuri amuzante, pictură pe față, baloane colorate, ateliere de sculptat şi desenat dovleci, dar și tradiționalul joc trick-or-treat. În plus, toți cei prezenți la eveniment vor putea să deguste din cea mai mare plăcintă cu dovleac și să câștige pe loc sute de premii puse în joc la concursurile speciale.

„În cadrul evenimentului vor fi premiate cele mai spectaculoase costume, cele mai înfricoşătoare măşti, dar şi cel mai creativ dovleac, concurs pentru care micuţii sunt invitaţi să aducă un dovleac gata decorat sau să participe la atelierul de sculptat dovleci organizat pe parcursul carnavalului. Toți participanții vor fi răsplătiți cu diplome și surprize dulci. Sărbătoarea de Halloween este una dintre preferatele copiilor și reprezintă o ocazie minunată pentru ca toată familia să petreacă timp plăcut împreună”, au precizat reprezentanții complexului comercial.

Shopping City Suceava – mai mult shopping și distracție în familie.