De vineri se pun în vânzare biletele pentru filmele „Everest”, „Jurasic World” şi „Minions”, de la Cinematograful Modern


Intră acum și în grupul de

Începând de duminică, 1 noiembrie, Cinematograful Modern își redeschide porțile pentru suceveni, cu proiecții de film 3D, pentru toate categoriile de public.

cinema modern (2)

După cinci ani de la începerea lucrărilor, Centrul Cultural Bucovina a fost finalizat, urmând ca duminică autoritățile locale să taie panglica inaugurală.

Pentru sucevenii care așteaptă cu sufletul la gură deschiderea cinematografului, viceprimarul Lucian Harșovschi a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că în perioada 1-15 noiembrie vor rula filmele 3D „Everest”, „Jurasic World” şi „Minions”, toate apărute în 2015.

El a arătat că zilnic, de la ora 10.00, va rula „Minions”, de la ora 14.00 „Jurasic World”, iar de la ora 18.00 „Everest”. Mai mult, în weekend, filmul „Everest” va fi proiectat și de la ora 21.00.

Prețul unui bilet la film este de 5 lei pentru „Minions” și de 10 lei pentru „Jurasic World” și „Everest”.

Totodată, Harșovschi a ținut să precizeze că începând de vineri, 30 octombrie, la Cinematograful Modern, vor fi puse în vânzare biletele pentru cele trei filme.

Astfel, sucevenii vor putea cumpăra bilete vineri între orele 13-15, sâmbătă între 11-13 și duminică de la ora 08.00.

Cinematograful Modern din centrul municipiului Suceava are o capacitate de 300 de locuri, iar ecranul de proiecție este unul de ultimă generație, cu rezoluție 4K.

 


Intră acum și în grupul de