Două gospodării din Putna au fost incendiate intenționat, în plină noapte


Intră acum și în grupul de

Patru autospeciale de pompieri au intervenit în noaptea de marți spre miercuri pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu care a afectat două gospodării din comuna Putna.

incendiu marginea

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată, incendiul a fost anunțat la ora 0:30, iar în momentul în care echipajele au ajuns la fața locului ardeau anexele gospodăreşti ale unui proprietar şi o parte dintr-o anexă aflată în proprietatea altei persoane, existând pericolul de propagare la casele de locuit.

„Primului proprietar i-au ars o construcţie corp comun, formată din adăpost de animale şi depozit de furaje, şi două magazii, pe o suprafaţă totală de aproximativ 180 de metri pătraţi. Au mai ars 3 tone de fân, un motor electric şi circa 200 kilograme de cereale.

Celui de-al doilea proprietar i-au ars aproximativ 10 metri pătraţi din astereala depozitului de furaje”, a declarat plt. adj. Alin Găleată.

El a precizat că incendiul a fost lichidat la ora 3:45, cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor fiind folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

„Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat cele două case de locuit, precum şi 4 bovine, un porc şi 30 de păsări de curte”, a mai arătat purtătorul de cuvânt al pompierilor suceveni.

 


Intră acum și în grupul de