Două gospodării din Putna au fost incendiate intenționat, în plină noapte

Patru autospeciale de pompieri au intervenit în noaptea de marți spre miercuri pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu care a afectat două gospodării din comuna Putna.

incendiu marginea

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată, incendiul a fost anunțat la ora 0:30, iar în momentul în care echipajele au ajuns la fața locului ardeau anexele gospodăreşti ale unui proprietar şi o parte dintr-o anexă aflată în proprietatea altei persoane, existând pericolul de propagare la casele de locuit.

„Primului proprietar i-au ars o construcţie corp comun, formată din adăpost de animale şi depozit de furaje, şi două magazii, pe o suprafaţă totală de aproximativ 180 de metri pătraţi. Au mai ars 3 tone de fân, un motor electric şi circa 200 kilograme de cereale.

Celui de-al doilea proprietar i-au ars aproximativ 10 metri pătraţi din astereala depozitului de furaje”, a declarat plt. adj. Alin Găleată.

El a precizat că incendiul a fost lichidat la ora 3:45, cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor fiind folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

„Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat cele două case de locuit, precum şi 4 bovine, un porc şi 30 de păsări de curte”, a mai arătat purtătorul de cuvânt al pompierilor suceveni.

 

loading...