Primăria Fălticeni vrea ca până la finele anului să încheie lucrările de amenajare a zonei de agrement „Nada Florilor”


Intră acum și în grupul de

Primăria municipiului Fălticeni vrea ca până la finele acestui an să finalizeze lucrările de amenajare a zonei de agrement „Nada Florilor”, din apropierea fostului debarcader.

Potrivit primarului Cătălin Coman, în prezent lucrările sunt executate în proporție de 60 la sută și se lucrează la partea de utilități și la clădirea pentru piscina acoperită.

„Stadiul lucrărilor este acum de 60%. Se lucrează în fiecare zi pentru finalizarea lucrărilor la viitorul complex de agrement <<Nada Florilor>>. Toate cele patru piscine sunt construite, iar acum se lucrează la partea de utilități și la clădirea pentru piscina acoperită. Va fi un complex modern dotat cu patru piscine, teren sportiv de 700 mp și pistă pentru biciclete”, a precizat Coman.

El a mai arătat că lucrările din contract ce reveneau Primăriei Fălticeni, respectiv asigurarea utilităților până la limita șantierului, apa, energia electrică și conducta de gaz, sunt realizate în proporție de 100%.

„Vrem ca până la finalul acestui an să încheiem și acest proiect care poate spori potențialul turistic și gradul de atractivitate al municipiului Fălticeni”, a subliniat Cătălin Coman, menţionând că proiectul în valoare de 3 milioane de euro, din care 1,5 milioane de euro sunt investiți de Primăria Fălticeni, a fost demarat în primăvara acestui an.

Investiția este realizată de asocierea de firme SC Da Vinci Construct&Proiect SRL, SC Cridus Construct SRL şi SC Alternativ Energy Solution SRL.

Proiectul „Înfiinţare infrastructură de agrement Nada Florilor” este finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Domeniul de intervenţie 5.2 – Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale şi creşterii calităţii serviciilor turistice.

agrement nada florilor (1)

agrement nada florilor (4)

agrement nada florilor (5)

 


Intră acum și în grupul de