Harșovschi susţine că votul consilierilor PSD împotriva proiectului de fluidizare a traficului pe Calea Unirii a fost unul demagogic, influențat de operatorii economici


Intră acum și în grupul de

După ce proiectul de fluidizare rutieră de pe Calea Unirii din municipiul Suceava a fost respins în ședința de Consiliu Local de joi, unul dintre iniţiatori, viceprimarul Lucian Harșovschi a reacţionat dur pe contul său de Facebook, apreciind că votul negativ al consilierilor PSD a fost unul demagogic, influențat de operatorii economici.

Consiliul local 1

„Sunt conștient de faptul că marile companii influențează prin diverse mijloace deciziile politice, iar uneori e bine că se întâmplă așa, cu condiția ca metodele să fie legale. Dar nu pot fi de acord ca vocea specialiștilor să fie ignorată pentru a se face auzite doar solicitărilor unor privați influenți”, a scris Harșovschi.

El a ţinut să sublinieze că nu acceptă ca sucevenii să stea ore în șir în trafic, „pentru ca un operator economic să nu fie pus în situația de a permite accesul pe un drum privat”.

„Cei de la PSD au spus că și ei se gândeau la această soluție, însă au votat demagogic împotriva ei. Spre deosebire de acești socialiști, echipa PNL este integră și face ceea ce gândește. Spre deosebire de alte persoane, noi nu acceptăm să fim „influențați”. Proiectul nostru de rezolvare, fie și parțială, a problemelor de fluență a traficului a fost redactat de specialiști și ne vom „bate” pentru ca acesta să fie adoptat de Consiliul Local. Promitem!”, a transmis viceprimarul Lucian Harșovschi.

Vezi AICI ce s-a întâmplat joi, în ședința de Consiliu Local.


Intră acum și în grupul de