Vezi ce a făcut un bărbat din Frasin când poliţiştii au ajuns la locuinţa sa pentru a face o percheziţie


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni au efectuat, vineri, şase percheziţii în oraşul Frasin, două la societăţi comerciale şi alte patru la persoane fizice.

Cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuate la locuinţa unui bărbat de 41 de ani, după ce au ajuns la locaţie, poliţiştii au fost nevoiţi să utilizeze forţa pentru a pătrunde în interiorul casei, bărbatul în cauză încercând să fugă şi să incendieze o cantitate de ţigarete de contrabandă, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

În urma efectuării percheziţiilor au fost ridicate 1.220 de ţigarete de diverse mărci de provenienţă extracomunitară, 36 litri de alcool şi o armă neletală, nesupusă autorizării.

„Cercetările în acest caz sunt continuate de poliţişti din cadrul I.P.J Suceava – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice – Compartimentul de Investigare a Criminalităţii Economice Gura Humorului faţă de doi bărbaţi de 41, respectiv de 46 de ani din oraşul Frasin, pentru contrabandă”, precizează sursa citată.

Poliţia Suceava anunţă că astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, poliţiştii acţionând atât în vederea identificării celor care se ocupă de introducerea de ţigări de contrabandă în ţară, dar şi a celor care le transportă, le depozitează sau le vând.


Intră acum și în grupul de