Târg de cariere IT&C, la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava


Intră acum și în grupul de

La Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava va avea loc vineri, 6 noiembrie, începând cu ora 11.00, primul Târg de Cariere IT&C, organizat în cadrul proiectului „Programe de studii flexibile și competitive pentru IT&C în Regiunea de Dezvoltare Nord-Est (CompetIT&C)”.

Targ_de_cariere_USV_CompetIT&C

„Activitatea își propune să sprijine o mai bună inserție pe piața muncii a studenților şi masteranzilor din domeniul IT&C după finalizarea studiilor și, în egală măsură, să faciliteze dialogul între universitate și companiile de profil pentru sincronizarea programelor de studii cu cerințele actuale și viitoare ale mediului de afaceri și ale industriei de IT din Regiune”, a declarat coordonatorul proiectului, prof.univ.dr. Mihai Dimian.

El a mai arătat că firmele de profil IT&C interesate să-și prezinte oferta de locuri de muncă și strategia de dezvoltare pot transmite intenția de participare până la data de 4 noiembrie 2015, ora 11, la adresa de contact [email protected]  sau prin poștă la adresa Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava, Corp E, Birou E006, str. Universității nr. 13, Suceava, Cod 720229.

„Fiecare firmă participantă va avea la dispoziție un stand de prezentare în Atriumul Corpului E în intervalul orar 11 – 15 și un timp de 10 minute pentru prezentarea firmei și a strategiei de dezvoltare în Aula din corpul E”, a precizat universitarul sucevean.

Informații și detalii suplimentare pot fi oferite la e-mail [email protected], telefon: 0230 522 978  / int. 520.

 


Intră acum și în grupul de