Lucrările de extindere a Unităţii de Primire a Urgenţelor Suceava sunt în grafic, se speră finalizarea acestora la mijlocul lunii martie


Intră acum și în grupul de

Lucrările de extindere, modernizare şi amenajare a Unităţii de Primiri Urgenţe din cadrul SJU Suceava continuă şi sunt în grafic şi ar urma să fie finalizate, potrivit termenului prevăzut în contract, la jumătatea lunii martie, a declarat managerul SJU Suceava, Vasile Râmbu.

smurd upu spital accident resuscitare (2)

El a spus că, până în prezent, au fost dislocaţi pereţii şi a fost pregătit terenul pentru recompartimentarea şi reamenajarea fostului spaţiu în care a funcţionat UPU, iar în partea exterioară, cea nordică, urmează să fie turnată ultima placă, în timp ce în partea sudică, cea mai mare ca suprafaţă, se lucrează la nivelarea terenului.

“Ne menţinem speranţa de a finaliza lucrările în termenul prevăzut în contract, adică la jumătatea lunii martie”, a spus Râmbu.

El a arătat că triajul pacienţilor în UPU Suceava se desfăşoară “ foarte bine”, iar noul spaţiu este “corespunzător şi aproape suficient”.

“Ceea ce contează foarte mult este faptul că am găsit înţelegere atât la aparţinători, cât şi la bolnavi, de condiţiile puţin mai speciale din UPU. În acelaşi timp, personalul UPU, de la cel auxiliar, până la medici, depune eforturi în plus pentru a elimina pe cât este posibil nemulţumirile sau situaţiile mai puţin normale în desfăşurarea activităţii spitaliceşti”, a spus Râmbu.


Intră acum și în grupul de