Lucrările pe strada Traian Vuia din municipiul Suceava se apropie de finalizare


Intră acum și în grupul de

Lucrările de înlocuire a conductelor de apă și de asfaltare, pe strada Traian Vuia din municipiul Suceava, din fonduri europene, se vor încheia în jurul perioadei 20 – 25 noiembrie 2015.

comandament

Declarația a fost făcută de primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, la comandamentul de marți, edilul felicitându-i pe constructorii de la Conbucovina pentru modul în care au lucrat.

„Deși mulți erau pesimiști, am reușit și am făcut înlocuirea conductelor de apă pe bani europeni. Acolo lucrările costă un milion de euro. Dacă nu erau bani europeni, trebuia să facem din banii Primăriei. Felicit firma care a lucrat acolo, s-a ținut de cuvânt și într-un timp aproape record, trei săptămâni, au pus acele conducte de apă”, a declarat Ion Lungu.

El a menționat că până la sfârșitul acestei săptămâni constructorii vor turna betonul, după care cei de la Victor Construct vor turna asfaltul pe strada Traian Vuia.

În ceea ce privește lucrările la pasajul peste calea ferată de la Ițcani, edilul Sucevei a arătat că și acestea sunt aproape de finalizare și că modul de lucru este unul intens.

„Suntem în faza de finalizare a lucrărilor la calea de rulare. Urmează ca până pe 15 constructorii să finalizeze rosturile de dilatare și lucrările care mai sunt”, a menționat Ion Lungu.

 


Intră acum și în grupul de