Fotbal. Liga a V-a – Victorie pentru locul 1


Intră acum și în grupul de

Vointa Liteni – Moara – Bradul Vama    3 – 5 (2 – 1)
Bradul Vama a pornit cu statutul de favorita în întâlnirea de la Liteni. Respectându-si blazonul, Bradul s-a impus cu 5-3, la capatul unui meci în care, cel putin în prima repriza, a primit o replica destul de buna din partea tinerei echipe gazda. Scorul a fost deschis de Vointa, în minutul 6, prin Mateiciuc, dupa care Rotaru (min. 30) a restabilit egalitatea, pentru ca, chiar înainte intrarea la vestiare, acelasi Mateiciuc, avea sa marcheze golul doi al gazdelor. A fost chiar 3-1 pentru gazde, prin reusita lui Burescu, în minutul 51. La acest scor, la cârma meciului, s-au instalat vamenii care au marcat 4 goluri prin D. Bercea (65), M.Bercea (77), Badea (87, 90) care i-au asigurat astfel un nou succes în urma caruia s-au instalat pe prima treapta a podiumului. Au evoluat formatiile:
Vointa: Ciuhan – Cora, Burescu, Pascariu, C. Bolohan, Buburuzan, Morosan, Covalciuc, A. Bolohan, Gh. Turineac, Mateiciuc. Au mai intrat: Baitan si Ocu.
Bradul: Leopac – Miauta, M. Bercea, Beldie, Bradu, Badea, D. Bercea, Manole, Rotaru, Iroftei, Boiceanu. Au mai jucat: Lupuleac si Tâmpescu.

Steaua Dumbraveni – Avântul Frasin    2 – 4 (0 – 2)
Dupa victoria din aceasta etapa, formatia din Frasin se mentine în partea superioara a  clasamentului, cu 7 puncte, la egalitate cu Bradul Vama si Victoria Paltinoasa. În partida de la Dumbraveni, echipa lui Dragos Sahlean s-a impus fara emotii asigurându-si victoria înca de la pauza, când acestia au condus cu 2-0. A fost chiar 0 – 4 pâna în minutul 70 dupa reusitele lui Soroceanu (23, 55), Drelciuc (39) si Lupascu (70) dupa care fotbalistii din Frasin au luat piciorul de pe acceleratie si gazdelor au marcat prin Savanciuc (75) si Bunduc (89). Au evoluat formatiile:
Steaua: Petrariu – Ailiesei, Apavaloaie, Stirbu, Siminiceanu, Apetrei, Hartie, Clim, Ghilan, I. Musteata, Sârbu. Au mai intrat: Boicu, Savanciuc, Beresca si Bunduc.
Avântul: Troia – Corleciuc, Dranca, Mândrila, Pârcu, Gemanari, Lupascu, Sahlean, Flutur, Drelciuc, Soroceanu. A mai intrat Morosan.

Avântul Volovat – Releul Mihoveni    2 – 3 (0 – 3)
Ceea ce parea a fi derbiul etapei a însemnat un galop de sanatate al oaspetilor, echipa Mihoveni reusind în primele 35 de minute sa înscrie 3 goluri prin care a luat un avantaj decisiv. Omul numarul 1 al oaspetilor, Alin Goras, a marcat în minutele 7, 14 si 35, pe trei contraatacauri fulgeratoare. Cu toate acestea, echipa Volovat a demonstrat ca ramâne un adversar redutabil în lupta pentru promovare, dovada faptul ca în repriza a doua a pus sub asediu defensiva lui Tudoreanu si, mai mult decât atât, a reusit sa marcheze de doua ori prin Craciun (47) si Gramada (80). Chiar daca au pierdut pe teren propriu, cu un final de meci tensionat în care brigada de arbitri suceveana condusa de Florin Bilouseac a trecut prin momente penibile (arbitrii au fost agresati fizic si verbal de oamenii de ordine si jucatorii echipei gazda!) gazdele au dat o replica pe masura formatiei din Mihoveni si ramân una dintre candidatele la promovare. Au evoluat formatiile:
Avântul: Berbenciuc – Fl. Morariu, Gramada, I. Morariu, Ursache, Clipa, M. Antonovici, S. Rusu, Moneaga, Olinici, M. Craciun. Au mai intrat Prutean si Nichitean.
Releul: M. Tudoreanu – Tipa, Hrebenciuc, Franciuc, Chis, Ionita, Cojoc, Senciuc, Goras, Bucaciuc, Morosan. Au mai intrat C. Nichitean si Poroch.

Viitorul Adâncata – Unirea Horodnic    4 – 4 (3 – 2)
 A fost un meci în care gazdele s-au considerat învingatoare înainte de a se juca meciul. Replica echipei oaspete s-a dovedit a fi peste asteptari si dupa ce la pauza au fost condusi cu 3-2, fotbalistii din Horodnic au revenit si au obtinut un  punct pretios. În minutul 65, scorul era 3-4, dar Axinte, de la gazde, în minutul 70, a restabilit egalitatea. Astfel, echipa din Adâncata a încheiat cu emotii un meci care le-a fost la îndemâna. Au evoluat formatiile:
Viitorul: Nechita – Beldea, Lupascu, Gavriloaia, Goean, Donisa, M. Giurca, Onofrei, Girigan, Sfabu, Loghin. Au mai intrat Axinte si I. Giurca.
Unirea: D. Badilita – Nichiorean – Mihailescu, Sbiera, Ursachi, Hrisca, Grijincu, Nichitean, C.  Badelita, Dinu, Crut. Au mai intrat Gavrilescu, Raicu, Prelipcean si Onica.


Intră acum și în grupul de