Nechifor: Îi mulţumesc premierului Ponta că a susţinut judeţul Suceava


Intră acum și în grupul de

Catalin Nechifor sustine o conferinta de presa la CJ Suceava.

„Am primit suma de aproximativ 14 milioane de lei pentru drumuri judetene. Vom rectifica bugetul pentru a fi rapizi in decizie cu suma asta, care e mai bine de jumatate cat am primit in acest an. Sunt in total peste 10 milioane de euro alocari pentru drumuri judetene si ne asigura sa trecem perioada de iarna fara evenimente speciale. Banii ii voi propune CJ sa fie rectificati luni si ulterior sa vedem ce facem cu ei.

Vreau sa ii multumesc premierului Ponta ca a sustinut Suceava si judetul. Vreau sa reamintesc faptul ca in perioada anterioara am primit si 19 milioane lei pentru „Utilitati si mediu”.

Sunt convins ca Victor Ponta va merge mai departe.

Pot spune clar acum, s-a semnat ieri ultima documentatie pentru Piatra Soimului si in scurt timp sa avem si ultima hartie de la ITRSV si luni sa vin in CJ cu un proiect de HCJ pentru transferul de teren ca sa construim acolo acel obiectiv turistic unic in Romania.

Duminica incerc sa ajung si pe Rarau, avem inca inversiune termica pe masiv si am aflat de putina vreme de existenta unei vechi mine, parasite si care a fost construita manual, cu galerii din secolul XIX.

Voi merge sa vad despre ce e vorba si mi-as dori sa o putem transfera in patrimoniul CJ si sa o integram intr-un traseu turistic major. Asta inseamna un produs turistic foarte complex.”


Intră acum și în grupul de