Femeie tâlhărită de un tânăr băut, în cartierul Zamca din muncipiul Suceava

O femeie în vârstă de 35 de ani, din județul Iași, a fost tâlhărită de un tânăr băut, după ce a ieșit de la serviciu și se îndrepta spre apartamentul în care locuiște cu chirie în muncipiul Suceava.

talharie

Potrivit Poliției Județene, fapta s-a produs miercuri, în jurul orei 22.30, pe strada Dimitrie Cantemir, din cartierul Zamca, femeia fiind lovită din spate de agresor, acesta smulgând-i din mână telefonul mobil şi poşeta în care avea acte personale şi suma de 55 lei, după care a fugit.

„Pentru identificarea autorului, în zonă au fost direcționate mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi, ocazie cu care, o patrulă de jandarmi a reuşit identificarea acestuia, un tânăr de 28 ani, din comuna Mitocu Dragomirnei”, au informat reprezentanții IPJ Suceava.

Tânărul de 22 de ani a fost depistat de jandarmi într-o staţie de taxi, el recunoscându-și fapta și motivând că a savârșit-o sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma controlului corporal, asupra tânărului a fost găsit telefonul mobil, actele personale ale victimei şi suma de 55 lei, care au fost restituite părţii vătămate.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore în arestul Poliției Județene, urmând să fie prezentat parchetului și instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.