Femeie tâlhărită de un tânăr băut, în cartierul Zamca din muncipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 35 de ani, din județul Iași, a fost tâlhărită de un tânăr băut, după ce a ieșit de la serviciu și se îndrepta spre apartamentul în care locuiște cu chirie în muncipiul Suceava.

talharie

Potrivit Poliției Județene, fapta s-a produs miercuri, în jurul orei 22.30, pe strada Dimitrie Cantemir, din cartierul Zamca, femeia fiind lovită din spate de agresor, acesta smulgând-i din mână telefonul mobil şi poşeta în care avea acte personale şi suma de 55 lei, după care a fugit.

„Pentru identificarea autorului, în zonă au fost direcționate mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi, ocazie cu care, o patrulă de jandarmi a reuşit identificarea acestuia, un tânăr de 28 ani, din comuna Mitocu Dragomirnei”, au informat reprezentanții IPJ Suceava.

Tânărul de 22 de ani a fost depistat de jandarmi într-o staţie de taxi, el recunoscându-și fapta și motivând că a savârșit-o sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma controlului corporal, asupra tânărului a fost găsit telefonul mobil, actele personale ale victimei şi suma de 55 lei, care au fost restituite părţii vătămate.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore în arestul Poliției Județene, urmând să fie prezentat parchetului și instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

 


Intră acum și în grupul de