Bătrână arsă de vie, la Zvoriştea, într-un incendiu provocat de jarul căzut din sobă


Intră acum și în grupul de

Un incendiu cumplit a luat viața unei bătrâne în vârstă de 86 de ani, din satul Dealu, comuna Zvoriştea, trupul femeii fiind găsit carbonizat de pompierii care au intervenit pentru stingerea flăcărilor.

Incendiu (16)

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată, incendiul a fost anunțat prin apel la 112, la ora 20:14, la fața locului intervenind militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Zvoriştea cu cinci autospeciale.

„În apelul sosit pe numărul unic de urgenţă 112, s-a anunţat despre posibilitatea ca în locuinţa care ardea să fie surprinsă proprietara”, a declarat Găleată.

El a menționat că la sosirea echipajelor flăcările se manifestau în interiorul bucătăriei de vară, existând pericolul de propagare la întreaga construcţie şi la o anexă aflată în imediata apropiere.

Incendiul a fost lichidat la ora 22:00 şi au ars planşeul bucătăriei de vară, precum şi interiorul camerei de locuit şi al holului, cu bunurile aferente și s-au degradat pereţii interiori. Pompierii au salvat restul construcţiei şi anexa gospodărească.

„Din păcate, temerile martorilor care au anunţat evenimentul s-au adeverit, iar pompierii militari au găsit lângă sobă trupul carbonizat al femeii, în vârstă de 86 de ani”, a mai spus plt.adj. Alin Găleată.

Pompierii au dat drept cauză probabilă de izbucnire a incendiului jarul căzut dintr- sobă.


Intră acum și în grupul de