Targul de Turism al Bucovinei isi asteapta vizitorii


Intră acum și în grupul de

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Suceava împreuna cu ROMEXPO organizeaza pâna pe data de 16 septembrie, Târgul de Turism al Bucovinei, în parteneriat cu autoritatile locale si asociatiile profesionale. Târgul de Turism al Bucovinei se desfasoara în Centrul Economic Bucovina – Noul Complex Expozitional aflat în vecinatatea aeroportului din localitatea Salcea, la circa 10 kilometri de Suceava. Pâna vineri, la deschiderea manifestarii, prin activitatea desfasurata în cadrul serviciului de Matchmaking oferit de ROMEXPO si-au anuntat intentia de a participa la aceasta manifestare un numar de 70 de agentii de turism.

În continuare, în timpul târgului, specialistii sunt asteptati la desk-ul de înregistrare din cadrul Centrului Economic Bucovina. ROMEXPO a pus la dispozitie doua autocare pentru a asigura transportul gratuit al operatorilor de turism interesati. Sâmbata va fi organizat un Info Tour pentru a fi cunoscute “pe viu” minunatiile Bucovinei, având în vedere ca operatorii trebuie mai întâi sa vada peisajele din Nordul Moldovei cu proprii ochi, pentru a le putea “vinde” cât mai bine. Pâna acum, ROMEXPO are confirmarea mai multor înalti oficiali de la ambasadele straine în România: Belarus, Ucraina, Pakistan, Slovenia, Filipine, Cehia, Ungaria si Rusia. Tot sâmbata, Târgul de Turism al Bucovinei va primi vizita oficiala a LUCIEI MORARIU, Secretar de Stat Ministerul pentru IMM-uri, Comert, Turism si Profesii Liberale, care va deschide seminarul pe tema FONDURILE STRUCTURALE PENTRU TURISM si va sustine la orele 11 o prezentare pe tema MASTERPLAN pentru TURISM NATIONAL pentru perioada 2007-2026.

Tematica este foarte diversificata si cuprinde mai multe categorii de turism care exista în zona Bucovinei: turism de afaceri, turism activ, agroturism, turism cultural, turism balnear, ecoturism, turism de odihna, turism rural, turism pentru sporturile de iarna, recreere si agrement. Participa ca expozanti aproximativ 100 de firme, asociatii de turism din zona Bucovinei, hoteluri, pensiuni, locuri de agrement, pe o suprafata de 520 de metri patrati. Organizatorii au dorit ca acest eveniment sa fie dedicat în principal specialistilor din domeniu, dar, mai ales, în week-end portile vor fi larg deschise si pentru publicul larg din Suceava si din tara. Târgul de Turism al Bucovinei poate fi vizitat pe 15 septembrie între orele 10,00-19,00, iar în ziua de 16 septembrie între orele 10,00-16,00. Intrarea este gratuita.


Intră acum și în grupul de