Primul weekend cu cinema la Iulius Mall Suceava

În acest weekend, bucovinenii de toate vârstele au venit într-un număr foarte mare la Iulius Mall Suceava, principala atracţie fiind cel mai mare multiplex din nordul ţării, deschis de Cinema City vineri, 6 noiembrie 2015,  informează reprezentanţii complexului comercial într-un comunicat de presă.

“Bucovinenii au demonstrat că sunt mari amatori de filme de calitate. În primul weekend în care a funcţionat multiplexul Cinema City, foarte mulţi suceveni şi locuitori din vecinătate au ales Iulius Mall ca destinaţie de recreere şi shopping. Pe lângă peliculele rulate în cele opt săli de cinema, clienţii s-au bucurat de numeroase alte atracţii, pentru cei mici şi cei mari, beneficiind de o experienţă completă de entertainment.

Veniţi să se bucure de premiera filmului Spectre, din seria James Bond, surpriza pe care Cinema City le-a pregătit-o cu ocazia deschiderii, dar şi de celelalte pelicule hollywoodiene, disponibile şi în format 3D, clienţii Iulius Mall şi-au dedicat timpul liber cumpărăturilor. În pauza dintre sesiunile de shopping la brandurile îndrăgite, sucevenii au ales în număr foarte mare să mânânce în food court sau să se destindă la cafenelele. Pe agenda celor veniţi la mall s-au regăsit şi Târgul de Antichităţi, lecţii gratuite de dans şi un concurs de talente. În plus, cei care au dorit să continue distracţia au mers alături de prieteni la bowling, în Strikers Club”, arată reprezentanţii Iulius Mall.

Aceştia mai precizează că şi pentru prichindei a fost un weekend plin cu activităţi antrenante.

“Cei mici au optat pentru animaţiile captivante programate la Cinema City, dar şi pentru evenimentele dedicate lor. Copiii au răspuns în număr foarte mare invitaţiei la atelierul de creaţie, unde au realizat suporturi pentru instrumentele de scris, dar nu au lipsit nici de la întâlnirea cu îndrăgitul clovn Bobo”, se mai menţionează în comunicatul de presă.

În week-end, Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din România şi parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe din Europa, a deschis în Iulius Mall Suceava opt săli complet digitalizate, a căror capacitate este de peste 1.300 de locuri. În continuare, cel mai mare multiplex din nordul ţării le va oferi bucovinenilor experienţa cinematografică la cel mai înalt nivel şi acces la blockbusterele momentului.

Iulius Mall Suceava este destinaţia de distracţie şi shopping pentru întreaga familie, acoperind toate preferinţele în materie de petrecere a timpului liber!

loading...