Tânărul din Salcea care a accidentat mortal un bărbat pe trecerea de pietoni de la Grupul Școlar a fost pus sub control judiciar


Intră acum și în grupul de

Gheorghe Cimpoi, tânărul în vârstă de 24 de ani, din orașul Salcea, care a  accidentat mortal, marţi seară, un bărbat care traversa strada pe trecerea de pietoni din faţa Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, a fost pus sub control judiciar.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, procurorii au dispus luarea măsurii controlului judiciar față de tânărul din Salcea pentru săvârşirea infracţiunii de „ucidere din culpă”.

Marți, în jurul orei 20:37, inculpatul Cimpoi Gheorghe conducea un autoturism marca BMW pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava, pe direcţia Burdujeni-Centru.

În momentul în care a ajuns în dreptul Inspectoratului Şcolar Judeţean a surprins şi accidentat mortal un bărbat de 38 de ani, din municipiul Suceava, care traversa strada regulamentar pe trecerea de pietoni semnalizată corespunzător.

În urma impactului, pietonul a fost proiectat în partea laterală stânga a unui autobuz, iar apoi într-un autoturism marca Opel Corsa, după care autoturismul condus de inculpat a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară marca Fiat Doblo.

De asemenea, în accident au fost răniți și doi pasageri aflați în mașina condusă de inculpat.

 


Intră acum și în grupul de