Fotbal. Liga a IV-a – Cetatea II – la prima infrangere


Intră acum și în grupul de

Cetatea II Suceava – CSM Dorna Vatra Dornei 2 – 3 (1 – 1)
A fost oarecum un rezultat surpriza, având în vedere ca echipa satelit a Cetatii era neînvinsa pâna în aceasta etapa. Arbitrul întâlnirii, Gh. Ignarescu a spus: „ A fost o partida frumoasa disputata într-o totala atmosfera de sportivitate. Dupa o prima repriza echilibrata, încheiata la egalitate, 1-1, oaspetii, profitând de faptul ca gazdele s-au aruncat în atac si au neglijat astfel apararea, au înscris de doua ori pe final de meci si soarta partidei a fost scrisa”. La Cetatea II nu a mai evoluat Tudor Homneac, atacantul care jucase în toate cele 5 partide disputate pâna acum, dar au debutat brazilienii Tomaz Donizete si Dimas Braz care s-au descurcat foarte bine. Au jucat formatiile:
Cetatea II: Constantin – Tomaz, Dimas Braz, Ov. Ciobanu, P. Razlog, Cerlinca, Apetri, Turliuc, Martinescu, Dovalciuc, Ignatescu. Au mai intrat: Scutelnicu, Crisu si Patache.
Dorna: I. Marolicaru – Szekely, Melinte, Iuga, Boanches, Atofanei, Vizitiu, Chira, Nemes, Kasper, D. Bostan. Au mai intrat: I. Groza si Tipui.
Golurile au fost marcate de Martinescu (13), Patache (90) respectiv D. Bostan (40), Atofanei (85) si Chira (88).

Unirea Boroaia – CSM Bucovina Radauti 2 – 1 (0 – 1)
A fost o întâlnire foarte echilibrata, în care oaspetii si-au vândut scump pielea. Au început bine partida deschizând scorul chiar din minutul 2 prin Dan Ichim. Gazdele au fortat egalarea pe care au reusit-o în minutul 65 prin golul lui Ovidiu Pavel. Soarta partidei a fost decisa în minutul 72 când Ionut Dârjoanca a  adus echipa gazda în avantaj dupa ce a executat bine o lovitura de la 11m. Au evoluat echipele:
Unirea: Apetri – Pavel, Gaman, Anania, C.Tanasa, B. Tanasa, Nita, Dârjoanca, Mihaila, Vasiliu, Nistor. Au mai jucat Botusanu, Bâgu, Vicu si Cristea.
Bucovina: Luca – Martiniuc, Pasa, Cojocari, Zaharia, Ilisoi, Ichim, Sorodoc, Pintescu, Grosu, Surdu. Au mai evoluat: Dângoi si Casandra.

CSO Viitorul Liteni – CS Gura Humorului 0 – 4 (0 – 0)
Gazdele ramân o echipa ambitioasa, care lupta mult desi se afla într-o postura incomoda în clasamentul Ligii a IV-a. Echipa din Liteni a jucat destul de bine în prima repriza, când s-a aparat eficient. Au învinsi abia în minutul 55, dupa care în formatie au fost introdusi juniorii si meciul era deja jucat. Sa remarcam observatia din foaia de arbitraj a centralului Florin Bilouseac, cel care a oficiat meciul:” Este de admirat efortul echipei organizatoare de a schimba impresia urâta fata de jocurile anterioare disputate pe teren propriu. Întâlnirea s-a disputat într-o totala atmosfera de sportivitate si fair-play”. Pentru Viitorul au jucat: Zaharia – Dascalu, Roata, D. Maranda, Maniliuc, Parasca, I. Roman, Onisii, O. Balan, Zaluschi, Vornicu. Au mai intrat: M. Roman si P. Onisii.
Golurile humorenilor care au ajuns dupa acest meci pe primul loc al clasamentului au fost marcate de Dascalu (55) si un hattrick al lui Razvan Cocar (76, 90 si 90+2).

Flacara Rosie Udesti – Avântul Todiresti 3 – 0 (1 – 0)
Partida foarte buna facuta de echipa gazda care nu a dat nicio sansa adversarilor dominând meciul de la un capat la celalalt. Jocul a fost lipsit de incidente neplacute arbitrul aratând doar 3 cartonase galbene (2 pentru gazde si 1 pentru oaspeti). Golurile udestenilor au fost marcate de Florin Bai (42), Ostrovan (53) si D. Roman (65). Au jucat formatiile:
Flacara: Bidalan – M.P.Bai, Cojocariu, Tunea, V. Bai, Lazar,  Mlesnita, Fl. Bai, Ostrovan, Manghiuc, Buziuc. Au mai evoluat: Cernescu, D. Roman, Geosu si B. Martolea.
Avântul: Bordianu – N. Grosu, A.Tcaciuc, Braescu, Târnovan, Stefancu, Balint, A. Grosu, Anton, Cajvaneanu, C. Tcaciuc. Au mai intrat: Avramutoaiei, Cobeli si Rotar.


Intră acum și în grupul de