Unii suceveni inconstienti incurca programul de termoficare a municipiului


Intră acum și în grupul de

Din cauza unor locuitori care nu vad decât interesul propriu, întregul oras are de suferit, a afirmat marti, în cadrul unei conferinte de presa, primarul Sucevei, Ion Lungu referindu-se la o serie de „piedici” aparute în cadrul derularii proiectului de înlocuire a retelelor de termoficare din municipiu. O prima problema enuntata de seful municipalitatii sucevene a fost refuzul locuitorilor de a-si muta masinile parcate în zone unde urmeaza sa fie efectuate sapaturi. Primarul Lungu face apel catre acestia sa colaboreze cu firmele care efectueaza lucrarile de înlocuire a conductelor si sa mute autovehiculele .

Acesta îi avertizeaza ca, în caz contrar acestea vor fi ridicate de administratia locala si depuse în cimitirul de masini. O alta problema adusa în discutie de edilul sef al Sucevei este refuzul unor proprietari de chioscuri de a permite lucratorilor sa sape santuri în apropierea acestora pentru a înlocui conductele. Primarul Lungu mentioneaza ca acestia actioneaza împotriva intereselor comunitatii. Acesta a spus ca municipalitatea a facut eforturi consistente pentru a obtine finantarea acestui program de reabilitare a termoficarii care se ridica la peste zece milioane de euro.

Ion Lungu a afirmat ca este pentru prima data în ultimii 50 de ani când în municipiul Suceava se realizeaza un program de o asemenea anvergura de reabilitare si înlocuire a conductelor de termoficare, si si-a exprimat surprinderea ca exista persoane care nu înteleg importanta acestui proiect.


Intră acum și în grupul de