Handbal. Liga Nationala – Au plecat in Vest dupa un nou succes


Intră acum și în grupul de

Poli Izometal Timisoara – CS Universitatea Suceava, joi, ora 17

În cadrul celei de-a doua etape a Ligii Nationale de handbal, studentii suceveni vor evolua la Timisoara în compania echipei Poli Izometal. Dupa succesul istoric din prima runda, în care au dispus cu 32-31 de Dinamo Baumit Bucuresti, sucevenii întâlnesc joi un adversar redutabil în meciurile de acasa. Timisorenii sunt si ei cu gândul la cupele europene, dar vin dupa o înfrângere în derbiul vestului jucat împotriva formatiei UCM Resita.

Cu prilejul partidei de la Timisoara, la CS Universitatea va debuta si noua achizitie, Leonard Bibirig. Ex-dinamovistul nu a avut drept de joc în  partida cu fosta sa formatie, dar azi se va afla cu siguranta pe teren. Dupa prima etapa, Adi Mitrea, cu 8 goluri, si Razvan Gavriloaia – 7, se afla printre golgheterii Ligii Nationale.

Partida dintre Poli Izometal Timisoara si CS Universitatea Suceava se va desfasura în sala „Constantin Jude” din Timisoara, cu începere de la ora 17, si va fi oficiata de brigada maramureseana Marta/Hendrea.

Tot în cadrul acestei etape vor avea loc doua derbiuri ale campionatului: HCM Constanta –  Dinamo Baumit si Steaua MFA – UCM Resita. HCM si Dinamo vin dupa înfrângerile surprinzatoare din prima etapa în timp ce Steaua si Resita se vor lupta pentru prima pozitie a clasamentului intermediar dupa doua runde. Dupa meciurile de azi, Liga Nationala va intra într-o vacanta, etapa a III-a fiind programata pe 30 septembrie. Iata programul complet al etapei:

 

HCM Constanta – Dinamo Baumit Bucuresti          

Poli Izometal Timisoara – Universitatea Bucovina Suceava

Steaua MFA Bucuresti – UCM Resita         

HC Minaur Baia Mare – Romvag Caracal               

Energia Pandurii Tg. Jiu – Stiinta Bacau

CSM Medgidia – HC Odorhei           
Uztel Ploiesti – CSM Oradea 


Intră acum și în grupul de