Sărbătorirea Zilei Bucovinei în Parlamentul European la Bruxelles, anulată după atacul din Paris. Nivelul de alertă din PE a fost ridicat


Intră acum și în grupul de

Evenimentul pe care Consiliul Judeţean Suceava îl pregătea privind săbătorirea Zilei Bucovinei şi a Zilei Naţionale a României, în Parlamentul European din Bruxelles, va fi anulat din cauză că a fost ridicat nivelul de alertă în Parlamentul European, în urma atentatele din Paris.

catalin nechiforAnunţul a fost făcut, luni, de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor.

„Aveam în pregătire un concept interesant de promovare complexă: 12 – Bucovina Little Europe, care însemna turism, cultură, gastronomie, tradiţii şi accesibilitate”, a spus Nechifor, precizând că evenimentul trebuia să se desfăşoare în 3 decembrie.

Potrivit şefului administraţiei judeţene,  CJ Suceava îşi propunea să organizeze şi un concert de gală pentru românii din Bruxelles, susţinut de Ansamblul Artistic Profesionist „Ciprian Porumbescu”.

Preşedintele CJ Suceava a mai spus că era pregătită şi o întâlnire cu agenţii tur-operatoare şi companii aeriene la Bruxelles.

„După atentatele de vineri noaptea, din Paris, viaţa Europei se schimbă într-o manieră pe care încă nu o putem bănui”, a mai declarat Nechifor.


Intră acum și în grupul de