Ultimatum dat de primarul Lungu pentru finalizarea lucrărilor la sălile de sport de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” și Liceul cu Program Sportiv


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, şi-a exprimat, marți dimineața, nemulţumirea pentru că nu a fost respectat termenul de finalizare a lucrărilor la sălile de sport de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” și Liceul cu Program Sportiv. În cadrul comandamentului tehnic, el a dat constructorilor un ultimatum pentru a încheia proiectele.

ion lungu (1)

Deși săptămâna trecută edilul orașului părea încrezător că pe data de 18 se vor finaliza lucrările la cele două unități de învățământ, constructorii i-au spulberat toate speranțele.

„Sunt puțin necăjit pentru că nu s-au ținut de cuvânt. Au spus că termină pe data de 18”, a declarat Ion Lungu.

Întrucât mai sunt foarte puține lucruri de finalizat la cele două proiecte de investiții, primarul le-a dat constructorilor un ultim termen, respectiv data de 25 noiembrie, urmând ca după aceea să fie făcută recepția finală.

„Sunt necăjit pentru că nu sunt lucrări care nu se puteau face, era vorba de puțină voință și moblizare. În două, trei zile aceste lucrări se pot face. Așa sunt constructorii: lucrează la zece obiective și iau oameni dintr-o parte în alta”, a subliniat primarul Sucevei.

Menționăm faptul că la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” investiția a presupus construirea unei săli de sport, refuncţionalizarea sălii de gimnastică şi construirea unui teren de sport în aer liber, costurile ridicându-se la aproximativ opt milioane de lei.

De cealaltă parte, noul campus sportiv de la Liceul cu Program Sportiv a presupus realizarea unui cămin nou, a unei cantine, a unui teren de handbal și a unui teren de fotbal conform standardelor UEFA. Valoarea totală a proiectului de la Liceul cu Program Sportiv Suceava este de 17.899.491 de lei.

 


Intră acum și în grupul de