Țigări de contrabandă ascunse sub saci plini cu lemne, descoperite de polițiștii de frontieră în mașina unui tânăr din Suceava


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră au descoperit în mașina condusă de un tânăr de 22 de ani, din județul Suceava, peste 1.300 de pachete de țigări de contrabandă, în valoare de 13.300 lei.

contrabanda tigari colete (3)

Potrivit ofiţerului pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, în noaptea de marți spre miercuri, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Brodina a oprit în trafic, pe raza localităţii Straja, un autoturism marca Volkswagen. În mașină se mai aflau doi tineri, un băiat de 18 ani și o fată de 20 de ani, din Suceava.

„Pe timpul controlului, în interiorul autoturismului au fost descoperite în portbagaj şi pe bancheta din spate, ascunse sub doi saci cu lemne, mai multe pachete cu ţigări, fapt pentru care poliţiştii de frontieră au demarat cercetările”, a declarat comisarul-şef Ilie Poroch-Seriţan.

El a menționat că întreaga cantitate de țigări, 1.337 de pachete, a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul folosit la transportul acestora a fost indisponibilizat la sediul sectorului.

„În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă în formă agravantă, iar la finalizarea cazului urmează a se lua toate măsurile legale ce se impun”, a menționat Ilie Poroch-Seriţan.


Intră acum și în grupul de