Tânăr beat la volan, încătușat de polițiști pe strada Tineretului din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din municipiul Suceava, a fost încătușat de polițiști, după ce a devenit agresiv și a refuzat să se legitimeze când aceștia au oprit pentru control autoturismul cu care se deplasa.

arestat catuse

Potrivit IPJ Suceava, miercuri, în jurul orei 01.00, o patrulă din cadrul Secţiei de Poliţie Burdujeni a oprit la intersecția străzii Tineretului cu strada Păcii din localitate un autoturism în care se aflau doi tineri.

Deoarece tânărul aflat la volan a devenit agresiv și a refuzat să se legitimeze, încercând totodată să-și continue deplasarea, polițiștii l-au imobilizat și încătușat.

În timp ce șoferul în vârstă de 25 de ani era încătușat, pasagerul din autoturism a coborât și a fugit, fiind identificat ulterior.

„Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de un echipaj rutier cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, au declarat reprezentanții Poliției Județene.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal ce va fi soluţionat procedural.

 

 

 

 

 


Intră acum și în grupul de