Acasă Actualitate Viceprimarul Harșovschi despre reparațiile pe strada Traian Vuia: „A fost o muncă...

Viceprimarul Harșovschi despre reparațiile pe strada Traian Vuia: „A fost o muncă contra-cronometru cu vremea”


Intră acum și în grupul de

Lucrările de înlocuire a conductelor de apă și de asfaltare pe strada Trian Vuia din municipiul Suceava se vor încheia până la data de 1 decembrie. Anunțul a fost făcut de viceprimarul Lucian Harșovschi, care a ținut să precizeze că „a fost o muncă contra-cronometru cu vremea”.

afaltare Traian Vuia (3)

„Anul acesta în municipiul Suceava au fost făcute foarte multe lucrări de reabilitare a infrastructurii rutiere și pietonale. În acest moment se lucrează la finalizarea străzii Traian Vuia. A fost o muncă contra-cronometru cu vremea, ținând cont că pe această stradă s-au înlocuit și conductele de apă. Dacă lucrurile vor decurge conform graficului, până pe 1 Decembrie vom avea strada complet reabilitată”, a scris viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

El a amintit că în acest an, printr-un proiect cu fonduri europene, în valoare de 24.552.000 lei, s-au asfaltat străzi importante din municipiu, printre care și strada Traian Vuia, Cernăuți, Grigore Alexandru Ghica, Bulevardul George Enescu, Strada Mărăști, Mihai Eminescu, Plevnei, Calea Unirii, Cuza Vodă sau Strada Universității.



De asemenea, tot prin proiectul cu fonduri europene s-au reabilitat podul peste râul Suceava din cartierul Ițcani, podul Cuza Vodă, podul de pe strada Plevnei și pasajul de pe strada Grigore Alexandru Ghica peste liniile de cale ferată.

Amintim că lucrările de înlocuire a conductelor de apă și de asfaltare pe strada Trian Vuia din municipiul Suceava au început luni, 28 septembrie, licitația de înlocuire a conductelor fiind câștigată de SC Conbucovina SA, iar cea de reabilitare a străzii și de turnare a covorului asfaltic de Victor Construct.

 

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version