Goian – golgheter!


Intră acum și în grupul de

Suceveanul Dorin Goian s-a dovedit înca o data imperial la duelurile aeriene si contra … Fundasul Stelei a înscris la Praga cel de-al optulea sau gol în cupele europene pentru formatia din Ghencea, ca un atacant de clasa. Imaginea din finalul partidei cu Slavia când Goe i-a cerut voie lui Hagi sa joace atacant e antologica. Dupa ce a înscris trei goluri în patru partide jucate de el în acest sezon al cupelor europene, fundasul Dorin Goian este cel mai bine cotat fotbalist din Liga I.

Perioada de seceta a atacului stelist a luat sfârsit la Praga printr-un gol marcat de fundasul sucevean. Noul om de gol al formatiei din Ghencea a marcat cel de-al optulea sau gol în cupele europene pentru Steaua. În total, fotbalistul adus de la FCM Bacau pentru suma de 100.000 de dolari a marcat 11 goluri în aproape trei ani. Evolutiile lui „Goe” l-au încântat pe presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, care este de parere ca, în prezent, fundasul valoreaza de 100 de ori mai mult decât suma platita pentru el la Bacau.

„Goian este un jucator care poate ajunge la 10 milioane de euro. Este genul de jucator foarte cautat în fotbalul mare”, a declarat recent Dragomir, care îl considera pe Goian cel mai scump jucator din Liga I. Bossul LPF considera ca Steaua este dependenta de jocul lui Goian, si ca, în curând, va fi dependenta si de evolutiile mijlocasului Florin Lovin. Dorin Goian figureaza pe lista selecta a celor mai prolifici fundasi din istoria gruparii din Ghencea alaturi de Dan Petrescu, Miodrag Belodedici si Stefan Iovan. Chiar daca la numar de goluri se afla la distanta de cei trei, „Goe” este al doilea ca eficacitate, el înscriind un gol la fiecare noua partide, în timp ce Dan Petrescu a avut câte o reusita la fiecare patru partide.


Intră acum și în grupul de