Promoțiile din „Black Weekend Sales” de la Iulius Mall au atras mii de suceveni


Intră acum și în grupul de

Iulius Mall Suceava a fost, în weekend-ul trecut, destinația de shopping și entertainment preferată de un număr foarte mare de persoane dornice să se bucure de promoțiile din Black Weekend Sales și să se distreze în compania prietenilor. Premii substanțiale, promoții de până la 70% și nenumărate posibilități de recreere, pentru cei mici, dar și pentru cei mari, au fost ingredientele unui sfârșit de săptămână așa cum și-au dorit bucovinenii.


Iulius Mall Suceava 01

„În perioada 20 – 22 noiembrie 2015, la Iulius Mall Suceava a fost Black Weekend Sales, cu promoții de până la 70% și premii de ultimă generație. Numărul celor care au ales să vină la shopping în cele trei zile a fost mai mare cu 52% față de un sfârșit de săptămână obișnuit. Pe lângă suceveni, au fost și foarte mulți locuitori din întreaga regiune și chiar din Ucraina, de unde au venit grupuri organizate de turiști pentru a se bucura de shopping la brandurile prezente în exclusivitate la Iulius Mall. Mai mult, una dintre marile atracții pentru clienții mall-ului a fost cinematograful Cinema City, cel mai mare multiplex din nordul țării”, au informat reprezentanții Iulius Mall Suceava.

Potrivit acestora, de Black Weekend Sales, magazinele și-au întâmpinat clienții cu oferte speciale la piesele vestimentare, încălțăminte, bijuterii și accesorii, cosmetice, electronice și electrocasnice, decorațiuni, articole pentru copii și servicii. În plus, cei veniți la cumpărături au ales să își petreacă pauza dintre sesiunile de shopping în food court, de unde au putut alege meniuri pentru preferințele lor, cu oferte speciale. Atractive au fost și promoțiile cafenelelor din Iulius Mall, acolo unde clienții s-au destins alături de prieteni.

 

 

„Rețeta unui sfârșit de săptămână reușit a fost completată cu premii captivante. Pasiunea pentru cumpărături a clienților a fost răsplătită de Iulius Mall Suceava cu mii de premii. În fiecare dintre cele trei zile, în intervalul orar 12.00 – 21.00, au fost extrageri din oră în oră, în urma cărora zece clienți au fost premiați cu câte o tabletă Samsung Tab 4, alți zece au primit câte un Smart TV Samsung, iar alți zece au câștigat câte un smartphone Samsung J5. În plus, au fost acordate 1.600 de premii instant.

 Iulius Mall Suceava 02

Iulius Mall Suceava este destinația îndrăgită de shopping și entertaiment de bucovineni și de locuitorii din regiune, prin mixul de branduri și prin multiplele posibilități de recreere: multiplex cu opt săli de cinema, club de bowling, spații de joacă pentru copii, evenimente captivante și multe altele”, se menționează într-un comunicat al Iulius Mall Suceava.

 


Intră acum și în grupul de