Au dat o spargere în Rădăuţi şi au reuşit să scape de urmărirea poliţiştilor, dar au fost găsiţi şi reţinuţi. Vezi unde se ascundeau cei trei fugari


Intră acum și în grupul de

Trei fugari au fost introduşi în arestul IPJ Suceava la 12 ore de când au reuşit să scape de poliţişti după o urmărire pe o distanţă de 20 de kilometri şi după ce au fost trase nouă focuri de armă.

Astfel, marţi dimineaţă, un agent de securitate a surprins în flagrant doi tineri care sustrăgeau bunuri dintr-o societate comercială din municipiul Rădăuţi.

politie urmarire

Patrulele de poliţie alertate au reuşit, după urmărirea vehiculului cu care hoţii încercau să îşi asigure scăparea şi executarea mai multor focuri de avertisment şi asupra pneurilor cu armamentul din dotare, să oprească autoturismul şi să reţină pe trei dintre ocupanţii acestuia, trei tinere.

Alte trei persoane au reuşit să scape şi să se ascundă într-o zonă împădurită.

Echipe de poliţişti judiciarişti din cadrul Poliţiei Municipiului Rădăuţi au demarat de îndată căutările şi activităţile investigative, în mai puţin de 12 ore de la producerea evenimentului, toţi cei trei fugari fiind identificaţi şi localizaţi.

Astfel, un tânăr de 23 de ani din comuna Bilca a fost găsit ascuns la domiciliul unei rude, iar alţi doi bărbaţi de  24 de ani din Volovăţ, respectiv de 22 ani, din oraşul Vicovu de Sus au fost găsiţi ascunşi în două căpiţe de fân în curţile unor rude.

Toate cele trei persoane au fost reţinute de poliţişti, conduse la audieri la sediul Poliţiei Municipiului Rădăuţi, fiind emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore şi introduse în arestul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de