Acasă Actualitate La 12 ani a cheltuit 2.600 lei la jocurile de noroc. Vezi...

La 12 ani a cheltuit 2.600 lei la jocurile de noroc. Vezi cum a făcut rost de bani un puști din localitatea Capu Câmpului!


Intră acum și în grupul de

Un bătrân în vârstă de 73 de ani din localitatea suceveană Capu Câmpului a fost lăsat fără 3.800 de lei de nepotul său în vârstă de 12 ani. Băiatul a pierdut aproape toți banii la jocurile de noroc.

bani salariu

Potrivit IPJ Suceava, Postul de poliție Capu Câmpului a fost sesizat  în cursul zilei de miercuri, 25 noiembrie, de un localnic de 73 de ani despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras din locuință o sumă de bani.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat că la data de 19 noiembrie a.c., în timp ce bătrânul se afla cu vacile în livadă, lăsând ușa de acces descuiată, nepotul său de 12 ani, a sustras suma de 3.800 lei, din care a cheltuit 2.600 lei la jocurile de noroc de la un bar din localitate.



„În timpul cercetărilor minorul a recunoscut fapta comisă, polițiștii reușind să recupereze suma de 1.200 lei ce a fost restituită persoanei vătămate”, au informat reprezentanții Poliției Județene.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.(Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version