Restricţii rutiere în municipiul Suceava, de 1 Decembrie


Intră acum și în grupul de

Mai multe restricţii rutiere au fost dispuse în municipiul Suceava, în vederea desfăşurării paradei militare realizate cu prilejul Zilei Naţionale a României.

Astfel, pe tot parcursul zilei de marţi, 1 decembrie, strada Nicolae Bălcescu va fi închisă pe tronsonul – sensul giratoriu de la magazinul Orange şi sensul giratoriu de la Mc Donald’s.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat că circulaţia rutieră dinspre Ipoteşti va fi redirijată cu ajutorul agenţilor de poliţie.

Nechifor, Lungu, Dontu Flutur Balan Baisanu defilare SRI ISU Armata Tab (128)

El a precizat că între orele 11.00 –  14.00 vor fi restricţii de circulaţie pe bulevardul principal, iar ca traseu alternativ va fi folosită strada Mihai Viteazu.

Nechifor a menţionat că agenţi de circulaţie vor dirija şoferii pe traseele alternative.

Preşedintele CJ Suceava a invitat toţi sucevenii să asiste la parada militară, la deschiderea iluminatului de sărbători, dar şi la concertele care vor fi prezentate pe scena amplasată în centrul oraşului.

De menţionat este că în seara de 1 Decembrie, după deschiderea iluminatului de sărbători, vor concerta trupa Hara, formaţia Saragossa Band şi Sandra. (N.B.)

Vezi PROGRAMUL manifestărilor de 1 Decembrie în municipiul Suceava 


Intră acum și în grupul de