Lungu: Peste 200.000 de beculeţe vor fi aprinse, marţi seara, în municipiul Suceava. În acest an nu se vor oferi porţii de fasole cu cârnaţi


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, luni, că peste 200.000 de beculeţe vor fi aprinse,  marţi seara, de Ziua Naţională a României, fiind astfel inaugurat iluminatul special pentru Sărbătorile de Iarnă.

Brad luminite francesco napoli no mercy fun factory lungu nechifor1 (1)

 

 

 

Ion Lungu a spus că sucevenii vor putea asista, marţi, începând cu ora 12, la o defilare militară unde va fi prezentată şi tehnica de luptă a diferitelor arme.

 

Faţă de anii trecuţi, când după defilare se ofereau porţii de fasole sau fasole cu cârnaţi şi vin fiert,  în acest an nu se vor mai oferi asemenea produse în semn de respect faţă de victimele incendiului din #Colectiv, menţionând că nici preşedintele României nu a organizat în acest an, din aceleaşi motive, recepţia anuală cu prilejul Zilei Naţionale, a precizat Lungu.

Nechifor, Lungu, Dontu Flutur Balan Baisanu defilare SRI ISU Armata Tab (150)

Primarul a arătat că, imediat după încheierea defilării, va fi oferit un spectacol folcloric în centrul municipiului.

El a precizat că iluminatul de sărbători va fi aprins la ora 18.

 

După acest moment va urma un ceremonial de retragere cu torţe al pompierilor militari de la ISU Suceava.

ISU defilare torte

Ulterior, sucevenii vor putea participa la un concert cu formaţia Hara care va prezenta şi colinde, iar apoi va evolua formaţia germană Saragossa Band, urmată de un recital al artistei germane Sandra Cretzu.


Intră acum și în grupul de