FOTBAL, CUPA ROMANIEI – Trei echipe de Liga a V-a calificate in sferturi


Intră acum și în grupul de

Miecuri , 26 septembrie s-au disputat meciurile din cadrul fazei a III-a din Cupa României, faza judeteana. În trei din cele opt meciuri s-au impus echipele de Liga a V-a. Bradul Vama, Avântul Volovat si Inter Capu Câmpului au reusit performanta de a elimina echipe mai bine cotate. O alta surpriza s-a înregistrat la Patrauti, acolo unde echipa locala a eliminat câstigatoarea de anul trecut a Cupei, Rapid CFR Suceava. Iata rezultatele complete din  aceasta faza a competitiei:

Avântul Volovat – CSM Bucovina Radauti  2 – 1

Unirea Horodnic – Bradul Putna    2 – 5

Locomotiva Zvoristea – Zimbrul Siret   0 – 3

Florconstruct Patrauti – Rapid CFR Suceava  2 – 1   

Bradul Vama – Minerul Iacobeni – Ciocanesti  2 – 1

Moldova Draguseni – CS Juventus II Falticeni  4 – 6

Steaua Dumbraveni – Cetatea II Suceava Arbore 0 – 3  

Inter Capu Câmpului – CSM Dorna Vatra Dornei 2 – 0  

Fara emotii!

Steaua Dumbraveni – Cetatea II Suceava Arbore 0 – 3  (0 – 1)

În prima repriza meciul a fost destul de echilibrat. Oaspetii, una dintre echipele cu pretentii din Liga a IV-a,  a marcat în minutul 25 prin Lucian Crisu. Gazdele, în dorinta de a realize un rezultat cât mai bun s-au cam “aprins” si în minutul 35 au ramas în doar 10 jucatori, dupa eliminarea lui Gâza pentru lovirea cu pumnul a unui adversar. Echilibrul partidei s-a rupt si în partea a doua Cetatea II a mai reusit sa înscrie doua goluri prin Scutelnicu (48) si Martinescu (51).

Au jucat formatiile:

Steaua: Petrariu – Apetrei, Gâza, Hartis, Siminiceanu, Clim, Cîrlig, Boicu, Apavaloaie, Musteata, Ghilan. Au mai intrat: Bunduc, Sârbu, Stirbu si Puscasu.

Cetatea II: Constantin – Corneanu, Crisu, Stanescu, Turliuc, Dovalciuc, Ignatescu, Razlog, Scutelnicu, Cerlinca, Martinescu. Au mai intrat: Breniuc, Florescu si Bahan.

Revansa Florconstuctului

Florconstruct Patrauti – Rapid CFR Suceava  2 – 1 (2 – 1)

Una dintre surprizele acestei faze a competitiei s-a petrecut la Patrauti, unde Rapid CFR Suceava, detinatoarea Cupei a pierdut la limita, 1-2. Duminica, în meciul de campionat disputat tot la Patrauti, feroviarii au învins cu 4-3.  Oaspetii au condus cu 1- 0  prin golul lui Grigorean (30) dar pâna la pauza, gazdele au înscris de doua ori prin I. Niga (38) si Stoian (41) intrând în avantaj la cabine.

Din minutul 50, rapidistii au ramas în 9 jucatori de camp, capitanul Costel Sevaciuc fiind eliminate din joc pentru bruscarea adversarului.

Au evoluat formatiile:

Florconstruct: Tanasuc – N. Niga, I. Niga, Holca, Leonte, Cîrlan, Florea, Eug. Romas, Em. Romas, Donisan, Stoian. Au mai intrat: A. Holca, Burduja, Lungu si Potoroaca.

Rapid CFR: Avram, Sevaciuc, Bujorean, Murariu, Pânzaru, Spatar, Munteanu, Huluba, Grigorean, Bejinariu, Raut. Au mai intrat: Stamate si Turineac.  

Rasturnare de scor spectaculoasa!

Moldova Draguseni – CS Juventus II Falticeni  4 – 6 (3 – 1)

Meci foarte spectaculos la Draguseni unde echipa gazda a pierdut cu 4- 6 în fata Juventusului II dupa ce la pauza au condus cu 3-1. Oapetii l-au avut în teren doar pe Suman în vârsta de 19 ani, restul jucatorilor fiind nascuti în 1989, 1990 si 1991. În partea a doua a jocului, la falticeneni au evoluat chiar si fotbalisti nascuti în 1992.

Juventus II a dechis scorul prin Placinta (5) dupa care a urmat forcingul gazdelor care au marcat de trei ori prin  Groza (37), Grigoras (42) si Olaru (45) într-un interval de 8 minute.

În partea a doua a jocului, oaspetii au jucat în forta si au înscris de 3 ori la rând prin Andrei Blaga (46, 52, 55). Nu s-au oprit aici si au reusit majorarea scorului prin Suman (72) si Luca (74). Tabela a fost închisa de Olaru (83). Au jucat:

Moldova: Grumazescu – Mihaila, A. Groza, M. Groza, Badea, Grigoras, Popa, Roanta, Trofin, Olaru, Costan. Au mai intrat: Nedelcu, Gavrilita si Monoranu.

Juventus: Arteni – Grigoriu, Spânu, Mihalache, Bolohan, Cara, Suman, Baciu, Luca, Blaga, Placinta. Au mai intrat: Enea, Cretu, Vamanu si C. Grigoriu.  

Rezultat surpriza

Avântul Volovat – CSM Bucovina Radauti  2 – 1 (2 – 0)

Gazdele au pornit tare înscriind prin Marius Craciun în minutul 17 si Nicolae Robu, un minut mai târziu. În partea a doua, oaspetii au marcat prin Marteniuc dar atât au putut, meciul încheindu-se cu Victoria echipei de Liga a V-a.

Au jucat echipele:

Avântul: Berbenciuc – Clipa, Fl. Murariu, Gramada, Moneaga, I. Murariu, Ursachi, Pânzariu, Craciun, Olenici, Robu. Au mai intrat: Nichitean, Dubei, Moloci.

Bucovina: Cojocari – Marteniuc, Casandra, Drîngoi, Levitki, Zaharie, Halicki, Surdu, Lavric, Slavnicu, Sorodoc. 


Intră acum și în grupul de