Nechifor castiga increderea PSD Suceava


Intră acum și în grupul de

Liderul TSD Suceava, Catalin Nechifor, a devenit de vineri prim vicepresedinte al organizatiei judetene PSD, fiind singurul sucevean plasat pe un loc eligibil la alegerile europarlamentare. Consiliul Judetean largit al PSD Suceava a aprobat, vineri, în unanimitate, propunerea facuta de presedintele organizatiei, Gavril Mîrza, ca Nechifor sa fie prim-vicepresedinte al PSD, aratând ca acesta a adus un spor de imagine important organizatiei sucevene, fiind tânarul care a câstigat locul cinci pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare în urma unui concurs.

La rândul sau, secretarul general al PSD, Titus Corlatean, primul pe lista partidului la alegerile europarlamentare, a invitat, vineri, sucevenii, sa acorde votul pentru Nechifor. El a spus ca este „extrem de multumit” ca PSD Suceava si sucevenii vor avea un reprezentant în Parlamentul European si a aratat ca Nechifor este un politician „de mare viitor” tinând cont atât de profilul profesional si politic dar si pentru ca este un reprezentant al tinerei generatii. „Cariera sa politica se contureaza într-o perspectiva foarte frumoasa si va avea o sansa pe care nu multi au avut-o”, a spus Corlatean.

El a lansat un apel sucevenilor sa sprijine ca Nechifor sa reprezinte Suceava în PE. „Exista o sansa deosebita si trebuie sa sprijine existenta unui candidat al Sucevei în PE, mai ales ca printr-un reprezentant sucevean îsi vor sprijini propriile interese, în diferite domenii”, a spus Corlatean. Secretarul general al PSD a aratat ca Parlamentul European este o institutie cu puteri pe care nu le avea pâna acum, cu decizia în ceea ce priveste repartitia bugetului UE, în domenii importante, prin comisiile parlamentare. „Va fi important ca sucevenii sa aiba reprezentanti la Bruxelles, iar Catalin este o alegere buna”, a mai spus Corlatean. PSD Suceava a organizat, vineri, o lansare în cadrul organizatiei a candidatilor partidului pentru alegerile europarlamentare, la care au participat secretarul general al PSD, Titus Corlatean, care deschide lista de candidati pentru PE si Catalin Nechifor, plasat pe locul cinci pe lista partidului, loc considerat eligibil.


Intră acum și în grupul de