Şeful Secţiei de Drumuri Naţionale Suceava, Cristian Huţanu, suspendat pentru că un drum din judeţ era acoperit cu polei


Intră acum și în grupul de

Directorul general al CNADNR, Narcis Neaga, l-a suspendat pe şeful Secţiei Drumuri Naţionale Suceava, Cristian Andrei Huţanu, pentru că drumul DN 2E era acoperit cu polei şi s-a produs un accident cu un autocar care se întorcea din Marea Britanie.

aeroport gara harasim neaga matache drum pista (42)

Potrivit unui comunicat al CNADNR, decizia a fost luată pentru că în 28 noiembrie în jurul orei 2.00 pe DN 2E, km 61+000, în localitatea Clit, comuna Arbore, a avut loc un accident rutier unde un autovehicul a părăsit partea carosabilă datorită neadaptării vitezei la condițiile de drum pe un carosabil acoperit cu polei.

„În urma efectuării analizei situației, Directorul General al CNADNR SA, Narcis Ștefan Neaga, a dispus suspendarea din funcția de Șef al SDN Suceava a domnului Hutanu Cristian Andrei. Cercetarea privind producerea acestui accident va fi efectuată de o comisie de cercetare disciplinară care va stabili cauzele și măsurile care vor trebui luate, precum și stabilirea altor sancțiuni care se vor impune”, se arată în comunicat.

Patru persoane dintr-un autocar care se întorcea din Marea Britanie la Rădăuţi au fost rănite sâmbătă dimineaţa după ce autovehiculul s-a răsturnat.(Liliana B.)


Intră acum și în grupul de