Şeful Secţiei de Drumuri Naţionale Suceava, Cristian Huţanu, suspendat pentru că un drum din judeţ era acoperit cu polei

Directorul general al CNADNR, Narcis Neaga, l-a suspendat pe şeful Secţiei Drumuri Naţionale Suceava, Cristian Andrei Huţanu, pentru că drumul DN 2E era acoperit cu polei şi s-a produs un accident cu un autocar care se întorcea din Marea Britanie.

aeroport gara harasim neaga matache drum pista (42)

Potrivit unui comunicat al CNADNR, decizia a fost luată pentru că în 28 noiembrie în jurul orei 2.00 pe DN 2E, km 61+000, în localitatea Clit, comuna Arbore, a avut loc un accident rutier unde un autovehicul a părăsit partea carosabilă datorită neadaptării vitezei la condițiile de drum pe un carosabil acoperit cu polei.

„În urma efectuării analizei situației, Directorul General al CNADNR SA, Narcis Ștefan Neaga, a dispus suspendarea din funcția de Șef al SDN Suceava a domnului Hutanu Cristian Andrei. Cercetarea privind producerea acestui accident va fi efectuată de o comisie de cercetare disciplinară care va stabili cauzele și măsurile care vor trebui luate, precum și stabilirea altor sancțiuni care se vor impune”, se arată în comunicat.

Patru persoane dintr-un autocar care se întorcea din Marea Britanie la Rădăuţi au fost rănite sâmbătă dimineaţa după ce autovehiculul s-a răsturnat.(Liliana B.)