O noua editie de succes la Targul Laptarilor


Intră acum și în grupul de

Câteva mii de persoane, printre care si ministrul Agriculturii, Decebal Traian Remes, alaturi de primarii municipiilor Suceava, Falticeni, Câmpulung Moldovenesc si Gura Humorului au participat, duminica, la Câmpulung Moldovenesc, la cea de-a noua editie a Târgului Laptarilor, unde au fost prezente zeci de firme din domeniu si numerosi crescatori de animale.

Ministrul Agriculturii a vizitat toate standurile din târg si a gustat din diverse preparate, el primid în dar un cascaval în forma de miel si un cartof gigant. Decebal Remes a stat la o mica stâna amenajata în târg unde a gustat din balmosul realizat chiar acolo, în mijlocul actiunii. El a declarat ca la acest târg i s-a reconfirmat ca Bucovina, prin traditie si influentele bune occidentale pe care le-a capatat este mai curata sufleteste si ca aici „demnitatea umana este traita”.

Ministrul Agriculturii a spus ca a vazut o „bogatie de produse specifice” si ca prin aceasta actiune judetul Suceava confirma ca se afla pe primul loc în tara la cresterea de bovine. Potrivit organizatorilor, la Târgul Laptarilor de la Cîmpulung Moldovenesc au expus produse un numar de 79 de firme si de ferme, totodata fiind prezenti numerosi crescatori de animale, bovine, oi, capre, cabaline si pasari.


Intră acum și în grupul de