După căzătura reginei muzicii disco din anii ’80, Nechifor a găsit un nou slogan: „Bucovina te dă pe spate!”


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor, a publicat pe pagina sa de socializare câteva precizări în legătură cu incidentul în care a fost implicată regina muzicii disco din anii ’80, Sandra, din timpul concertului de 1 Decembrie.

concert sandra (2)

 

„Cred că la a doua melodie Sandra i-a făcut un semn discret celui care avea în grijă o aerotermă la 380 V (erau în jur de 0 grade și real feel negativ) să o mute mai în spate. Coregrafia ei presupunea un număr de câțiva pași în spate în timpul melodiilor. Din păcate, cel cu aeroterma a înțeles exact pe dos, așa că cel de-al treilea pas în spate s-a nimerit exact peste aerotemă, de unde și căzătura de rigoare. Am cam încremenit, eram în public la câțiva pași și m-am gândit la ce e mai rău, Slavă Domnului Sandra s-a ridicat surprinzator de repede și a tratat incidentul ca o mare divă, râzand și continuând show-ul”, a scris Nechifor.

El a mai arătat că după concertul susținut de Sandra pe scena amplasată pe esplanada Casei de Cultură, a avut ocazia să discute cu artista, cei doi amuzându-se de incident.

Totodată, președintele CJ a făcut haz de necaz și a creat un nou slogan de promovare a Bucovinei, inspirat desigur de momentul căzăturii pe spate a Sandrei.

„Azi am văzut și eu filmarea, se vede perfect și Bucovina. Și ca să facem haz de necaz, la final, iată un slogan puternic: <<Bucovina te dă pe spate!>>. În rest, pentru cei cărora strugurii li se par acri, numai de bine”, a mai spus Cătălin Nechifor. (M.T.)

 


Intră acum și în grupul de