Transport ilegal de lemne, depistat de jandarmii montani din Broșteni


Intră acum și în grupul de

Un autocamion care transporta material lemnos, fără documente legale, a fost depistat în cursul serii de luni pe raza orașului Broșteni, de un echipaj din cadrul Postului de Jandarmi Montan din localitate.

camion lemnePotrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava, în urma verificărilor efectuate şi beneficiind de sprijinul lucrătorilor silvici, jandarmii au constatat faptul că C. I., în vârstă de 26 de ani, cu domiciliul în comuna Borca, judeţul Neamţ, transporta cantitatea de 23,52 mc lemn răşinoase.

”Fiind întrebat cu privire la provenienţa lemnului, conducătorul auto a prezentat un aviz de însoţire pentru cantitatea de 16,40 mc material lemnos, care era expirat.

Cantitatea de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării şi predată în custodie Ocolului Silvic Crucea, urmând ca, după definitivarea verificărilor, să fie luate şi măsurile legale asupra conducătorului auto conform Legii nr. 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice”, mai arată sursa citată. (Irina L.)


Intră acum și în grupul de