Mașină de 6.000 de euro confiscată de la un sucevean care a transportat circa o mie de pachete de țigări de contrabandă


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din municipiul Suceava, s-a ales cu un dosar penal pentru săvârşirea infracțiunii de contrabandă, după ce polițiștii din Bălcăuți l-au prins transportând peste o mie de pachete cu țigarete de proveniență extracomunitară. Totodată, mașina folosită la transportul țigărilor a fost confiscată.

contrabanda 3

Potrivit Poliției Județene, în cursul zilei de miercuri, 9 decembrie, poliţiştii din Bălcăuți au obținut informații cu privire la faptul că într-un autoturism sunt transportate ţigarete de contrabandă și astfel au dispus măsuri specifice pentru interceptarea și oprirea respectivei mașini.

În jurul orei 12.00, oamenii legii au observat deplasându-se pe DN2 din direcția Siret spre Suceava mașina vizată, iar un echipaj de poliţie a pornit în urmărirea șoferului.

După ce au reușit să-l oprească, polițiștii au efectuat un control, ocazie cu care au descoperit, în portbagaj, 1.100 pachete cu țigarete de proveniență extracomunitară, în valoare totală de 15.400 lei.

„Autoturismul, în valoare de 6.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Poliției orașului Siret, față de bărbatul de 35 de ani întocmindu-se dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de contrabandă”, se arată în comunicatul Poliției Județene. (Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de