FOTO Smiley a făcut un adevărat spectacol alături de band-ul său, în fața unei săli pline, la Suceava


Intră acum și în grupul de

Casa de Cultură a Studenţilor din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava a organizat un concert aniversar cu prilejul împlinirii unui an de activitate, cu îndrăgitul cântăreț Smiley. Acesta a concertat alături de band-ul său miercuri, 9 decembrie, în fața unei săli pline, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava.

concert smiley (15)

Timp de aproape două ore, sutele de suceveni veniți să-l asculte pe antrenorul de la emisiunea-concurs „Vocea României” au cântat, au dansat și s-au simțit extraordinar, showman-ul transmițând publicului energie, dar și emoție.

Smiley i-a încântat pe suceveni cu hituri precum „Oarecare”, „Cai verzi pe pereți”, „Acasă”, „I wish”, „Oficial îmi merge bine”, „În lipsa mea”, „Preocupat cu gura ta”, iar alături de invitatul său, Dorian, a cântat „Mare albastră”.

Artistul a fost recompensat cu aplauze îndelungi, flori, dar și cu un desen realizat de un băiețel în spiritul Crăciunului.

Întrucât vineri va avea loc semifinala concursului „Vocea României”, Smiley i-a îndemnat pe suceveni să-i voteze pe cei doi concurenți pe care i-a pregătit.

„Eu cred că cei doi, Tobi și Michel, au un potențial extraordinar. Dacă o să vă placă vineri, să-i votați să ajungă în finală”, le-a transmis Smiley sucevenilor. (Mihaela Tcaciuc)

 


Intră acum și în grupul de