Fotbal. Liga a III-a, Seria I – Cetatea vrea toate punctele la malul Dunarii


Intră acum și în grupul de

Otelul II Galati – Cetatea Suceava
Arbitri:  Oprea Ovidiu – Achimescu Andrei, Banu Lucian (toti din Ploiesti
Observator:  Iordache Teofil (Vaslui)

Liderul Cetatea Suceava întâlneste la Galati pe Otelul II una dintre deceptiile acestei prime parti a campionatului. Chiar si asa meciul, care se va juca pe stadionul “Siderurgistul” din Galati se anunta destul de dificil dar elevii lui Marian Pana pornesc cu prima sansa. Pe teren propriu, Otelul II are doua victorii si o singura înfrângere, suferita chiar în prima etapa, 1-2 în fata Laminorului Roman, echipa care vinerea trecuta a pierdut pe teren, la limita, 0-1. Cetatea spera sa acumuleze cele trei puncte si mai mult decât atât sa nu primeasca gol.

CS Juventus Falticeni – FCM II Bacau
Arbitri: Bocaneala Marius (Galati) – Simo Zoltan (Cristurul Secuiesc), Szakali Botond (Od. Secuiesc)
Observator: Gheorghe Aurel (Piatra Neamt)

Remiza alba obtinuta în etapa precedenta la CF Braila a adus un tonus bun cadrul echipei falticenene care astazi va da piept cu ocupanta locului doi, FCM Bacau II. În fata propriilor suporteri, CS Juventus nu a reusit decât un singur succes, în ultimele doua partide înregistrând tot atâtea înfrângeri, 0-5 cu Poli Iasi II si 1-3 în derbiul judetean cu Raraul. De partea cealalta FCM Bacau II, are un parcurs perfect acasa iar în deplasare a pierdut cu 3 – 1 în fata celor de Willy Bacau si a remizat 1-1 cu Aerostar.

CSM Raraul Cîmpulung Moldovenesc – Bujorul Tg Bujor
Arbitri: Samoila Alexandru (Focsani) – Danciu Florin (Focsani), Stanica Lucian (Dumitresti)
Observator: Groza Corneliu (Iasi)

Aflate la egalitate de puncte, câte cinci fiecare, CSM Raraul si Bujorul Tg.Bujor se înfrunta azi într-un veritabil derbi din subsolul clasamentului. Echipa învingatoare ar putea parasi zona “minata”. Cîmpulungenii sunt la al doilea joc oficial din aceasta saptamâna, luni ei evoluând, în deplasare, cu FCM Bacau II, într-un meci restanta din etapa a VII-a. Elevii lui Relu Buliga nu au câstigat pâna acum niciun joc în fata propriilor suporteri. Pe stadionul “Raraul” cîmpulungenii au remizat cu Willy Bacau si Laminorul fiind învinsi de Poli II Iasi. Oaspetii sunt si ei nou promovati în acest esalon. În deplasare vrâncenii nu au obtinut niciun punct. Mai mult decât atât CS Bujorul a încasat nu mai putin de 11 goluri în cele trei deplasari de pâna acum.

În celelalte jocuri ale etapei a VIII-a din Seria I  se vor întâlni:
Aerostar Bacau – CF Braila
Ceahlaul II Piatra Neamt – Leonard Pascani
 CFR Pascani – Cetatea Tg. Neamt
Willy Bacau – Politehnica Galati
Laminorul Roman – FC Bîrlad
Poli II Iasi – Pambac Bacau.


Intră acum și în grupul de