Acasă Actualitate Specialist în informatică industrială, Cătălin Nechifor s-a implicat în cel mai mare...

Specialist în informatică industrială, Cătălin Nechifor s-a implicat în cel mai mare eveniment de educaţie „Hour of Code” (Ora de Programare)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Ioan Nechifor, a luat parte la desfăşurarea celui mai mare eveniment de educaţie din istorie intitulat „Hour of Code” (Ora de Programare) în Consiliul Judeţean Suceava, a anunţat, vineri, biroul de comunicare al CJ Suceava.

 

Potrivit sursei citate, oricine poate organiza un eveniment „Hour of Code” cu scopul atragerii a zeci de milioane de persoane care să încerce o oră de programare în perioada 7 – 13 decembrie.

Activitatea reprezintă introducerea în programare creată special cu scopul de a arata că oricine, indiferent de vârstă şi de cunoştinţe poate învăţa măcar bazele programării.



Nechifor info (1)

„Cătălin Ioan Nechifor a declarat că susţine proiectul „Hour of Code” deoarece programarea se numără printre lucrurile importante datorită numărului mare de schimb de date. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava a parcurs cu succes tutorialele „Hour of Code” obţinând astfel o diplomă care atestă faptul că a asimilat informaţiile necesare pentru a realiza un program de bază”, se arată în comunicat.

„Hour of Code” este o iniţiativă internaţională a Computer Science Education Week [csedweek.org] şi Code.org [code.org] pentru a iniţia milioane de studenţi/elevi în tehnologia computerelor şi în programare cu ajutorul unei ore globale de programare.

Cătălin Nechifor este absolvent al specializării informatică industrială.(N.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version