Handbal – Derbi pentru Europa! – HC Minaur Baia Mare – CS Universitatea Suceava


Intră acum și în grupul de

HC Minaur Baia Mare – CS Universitatea Suceava, duminica, ora 11

Duminica, 7 octombrie, în cadrul etapei a IV-a a Ligii Nationale de handbal masculin, handbalistii suceveni vor evolua la Baia Mare, în compania echipei HC Minaur din localitate. Este cel de-al patrulea meci considerat foarte dificil la începutul campionatului. Baimarenii au suferit în runda precedenta o înfrângere severa, 27-37 la Resita în timp ce Bucovina Suceava a fost foarte aproape de a produce o noua surpriza în duelul cu vicecampioana Steaua MFA.

Desi i-a pierdut în vara pe Csepreghi si Muresan, doi dintre cei mai valorosi oameni ai lor în sezonul trecut, handbalistii de la Minaur formeaza în continuare un grup puternic mai ales pe propriul teren. În aceasta saptamâna Mianur s-a întarit cu un inter stânga maghiar, Tomori Gyozo, în vârsta de 23 de ani. Debutul gigantului de 1, 97m se va produce cu prilejul meciului de duminica. Sucevenii au un ascendent bun în fata maramuresenilor pe care i-au învins în turneul organizat în luna august a acestui an la Suceava.

Minaur, locul 8 în Liga Nationala, cu trei puncte si CS Universitatea Suceava, locul 6 cu patru puncte se anunta un meci echilibrat între doua echipe cu pretentii la un loc de cupa europeana.

Meciul va fi arbitrat de cuplul Robert Harabagiu / Silviu Stanescu.

În celelalte partide ale etapei se vor înfrunta: HCM Constanta – Poli Izometal Timisoara, Steaua MFA – Dinamo Baumit, Energia Lignitul Pandurii Tg. Jiu – UCM Resita, CSM Medgidia – Romvag Caracal, Uztel Ploiesti – Stiinta Bacau si CSM Oradea – HC Odorhei.


Intră acum și în grupul de