PSD Suceava nu are un punct oficial pentru intrunirea Comitetului executiv al PSD


Intră acum și în grupul de

Dupa esecul motiunii de cenzura, Comitetul executiv al PSD se va întruni sâmbata, la Brasov sa discute despre situatia din partid, însa Organizatia judeteana PSD Suceava nu a stabilit un punct oficial care sa fie prezentat. „Nu cred ca este neaparat important sa taiem capete, ci sa vedem care sunt cele mai bune solutii pentru ca partidul sa depaseasca acest moment si sa intre pe trend ascendent” a declarat prim vicepresedintele PSD Suceava, Catalin Nechifor

Acesta a precizat ca nu are un mandat din partea organizatiei la Comitetul Executiv ce se întruneste sâmbata, dar ca va încerca sa gaseasca cea mai buna solutie pentru PSD. Pe de alta parte presedintele PSD Bucuresti Sector 1, Dan Tudorache, a declarat, vineri ca în cadrul Comitetului Executiv National de la Brasov va propune excluderea din partid a tuturor parlamentarilor PSD care nu au votat în favoarea motiunii.

Catalin Nechifor, spune ca întrunirea Comitetului Executiv al PSD este „un moment decisiv” pentru partid si ca spera ca în urma discutiilor, PSD sa poata sa reconfirme ca este cel mai important partid din România care sa formeze viitorul guvern.


Intră acum și în grupul de