„Promovam Romania” o initiativa foarte buna, dar tardiva, cu profund caracter electoral


Intră acum și în grupul de

Initiativa TNL de promovare a valorilor românesti (Promovam România) este foarte buna, dar tardiva, cu profund caracter electoral, este de parere vicepresedintele TSD, Catalin Nechifor. Acesta a spus vineri, ca o solutie mult mai buna si cu rezultate pe termen lung ar fi fost daca tinerii liberali sugerau Guvernului sa înceteze sa promoveze negativ România. Catalin Nechifor sustine ca tinerii liberali trebuiau sa înceapa aceasta campanie de promovare a valorilor românesti mai din timp si nu ca o procedura preelectorala care „poate fi un proiect frumos pe hârtie”.

Viceliderul tinerilor social-democrati a mai spus ca, fiind candidat pe locul cinci al PSD pentru Parlamentul European, va prelua o parte din sugestiile locuitorilor din Suceava ce sunt afisate pe tabla amplasata de TNL în centru orasului si ca, pe blogul personal va initia o campanie de inserare a unor astfel de propuneri si de votare a acestora, urmând sa fie stabilite astfel prioritatile.

„Primele cinci propuneri ca prioritati pentru România le voi sustine în Parlamentul European. Cred ca într-un an si jumatate de mandat voi putea sa le promovez”, a mai spus Catalin Nechifor, care a mai adaugat ca TNL ar trebui sa sugereze Guvernului sa se abtina de a promova negativ tara, prin plimbarile ministrilor la DNA, zero absorbtie a fondurilor structurale si scandalurile politice.


Intră acum și în grupul de